Fyllning: Apelsin 3

Ingredienser

600g färskost av philadelphiatyp

1½ dl strösocker

3 ägg

200g kesella jordgubb/lime

2 tsk vaniljsocker

3½ dl apelsinjuice

3 msk gelatinpulver

 

Gör så här:

  1. Lös upp gelatinpulvret i ½ dl av apelsinjuicen och låt stå och svälla ca 5 min. Värm sedan detta i ett varmt vattenbad till dess att gelatinet har löst sig ordetligt. Ställ åt sidan.
  2. Vispa samman färskost och socker.
  3. Tillsätt äggen ett i taget och vispa ordentligt efter varje ägg.
  4. Tillsätt kesella och vaniljsocker och vispa ihop
  5. Tillsätt apelsinjuicen och rör försiktigt ihop
  6. Tillsätt "gelatinjuicen" under försiktig omrörning
  7. Häll ostsmeten över en kakbotten och ställ in i kylskåp

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss