Fyllning: Ballerina Choco

Ingredienser

500g färskost av philadelphiatyp

2dl strösocker

2tsk vaniljsocker

3msk gelatinpulver

½dl mjölk

16 st Ballerina Choco

2dl vispgrädde

 

Gör så här:

  1. Vispa färskost, socker och strösocker till en smidig smet.
  2. Blanda ned gelatinpulvret i mjölken och låt stå och dra i 5 minuter.
  3. Värm mjölken under omrörning i ett vattenbad till dess att gelatinpulvret har löst sig. Låt svalna något.
  4. Häll ner gelatinblandningen i ostsmeten under omrörning.
  5. Skrapa bort krämen från Ballerinakexen och krossa kexen grovt.
  6. Vispa grädden.
  7. Vänd ned grädden och de krossade ballerinakexen i ostsmeten.
  8. Häll smeten över en botten och ställ in i frysen i minst fyra timmar.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss