Fyllning: Brownie

Ingredienser

200g mörk choklad (70%)

400g färskost av philadelphiatyp

2 ägg

1½ dl strösocker

1 tsk vaniljsocker

2dl vispgrädde

50g pecannötter

 

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 175 grader
  2. Smält chokladen i ett vattenbad och låt svalna något.
  3. Vispa samman färskosten, socker och vaniljsocker.
  4. Tillsätt äggen ett i taget och vispa ordentligt efter respektive ägg.
  5. Blanda ned chokladen och grädden och vispa ihop.
  6. Häll över en lämplig botten (gärna browniebotten).
  7. Hacka pecannötterna i grova bitar och strö över kakan.
  8. Grädda i ugnen i 40 minuter.
  9. Stäng av ugnsvärmen och låt kakan stå kvar i ugnen på eftervärmen i ytterligare 40 minuter.
  10. Låt kakan svalna och ställ sedan i kylen i minst 4 timmar.
  11. Pudra kakao över kakan vid servering.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss