Fyllning: Cappuccino 2

Ingredienser

3 st gelatinblad

1 dl starkt kaffe

200 g färskost av philadelphiatyp

2,5 dl kesella

3 st äggvitor

2 dl socker

 

Gör så här:

  1. Blötlägg gelatinbladen i 5 minuter.
  2. Värm kaffet på svag värme i en kastrull. 
  3. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och låt de sedan smälta i kaffet.
  4. Vispa äggvitorna till ett hårt vitt skum. Tillsätt sedan sockret i omgångar tills vitorna blir blanka och toppar sig.
  5. Rör ihop färskosten och kesellan i en annan bunke.
  6. Tillsätt kaffet med färskostsmeten.
  7. Vänd ner äggvitorna.
  8. Bred ut över botten och låt stå kallt i kylskåp i minst 3 timmar.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss