Fyllning: Citron, keso och honung

Ingredienser

1 st citron (rivet skal)

½  citron (pressad saft)

3 st ägg

250 g kesella

200 g crème fraiche

250 g keso

2 tsk vaniljsocker

2 msk honung

 

Gör så här

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Riv skalet på citronen och pressa ur saften.
  3. Rör ihop samtliga ingredienser till en smet.
  4. Fyll formen
  5. Grädda ca 25 min tills dess att fyllningen har stannat och ytan fått en fin färg.

 

Kommentar

Om man vill ha en slät konsistens på fyllningen måste keson mosas innan smeten blandas ihop.

1 st citron, rivet skal
0,5 st citronsaft, pressad
3 st ägg, stora
250 g kesella el kvarg
200 g crème fraiche
250 g keso
2 tsk vaniljsocker
2 msk honung

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss