Fyllning: Hallon & marshmallowsfluff

Ingredienser

500g färskost av philadelphiatyp

3msk gelatinpulver

½dl mjölk

1 msk citronjuice

1 msk vaniljsocker

1 burk marshmallowfluff

2½dl vispgrädde

½dl strösocker

500g hallon

 

Gör så här:

  1. Blanda gelatinpulvret med mjölken och låt det svälla i 5 minuter
  2. Värm mjölken i ett vattenbad och rör om till gelatinpulvret har löst sig helt. Ställ åt sidan och låt svalna något.
  3. Vispa ihop färskosten med vaniljsocker och citronjuice.
  4. Tillsätt gelatinblandningen under omrörning.
  5. Tillsätt marshmallowsfluffen.
  6. Vispa grädde till mjuka toppar. Tillsätt strösockret och fortsätt vispa tills topparna blir styva.
  7. Mosa hallonen.
  8. Vänd ner den vispade grädden och de mosade hallonen i ostsmeten.
  9. Häll ostsmeten över en botten och ställ i kylen minst 4 timmar för att stelna.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss