Fyllning: Jordgubb med kokos och lime

Ingredienser

100 g philadelphiaost

1 dl kesella jordgubb/lime

1 vaniljstång

½ dl riven kokos

2 msk flytande honung

3-4 gelatinblad

1 lime (rivet skal och saft)

1 brk kesella

 

Gör så här:

  1. Lägg gelatinet i kallt vatten.
  2. Riv limeskalet fint och pressa ur saften i en bunke. 
  3. Snitta vaniljstången och skrapa ut de svarta fröna. Tillsätt dessa i limesaften.
  4. Tillsätt sedan philadelphiaosten, kesellan, riven kokos och honungen och blanda ihop.
  5. Krama vattnet ur de blötlagda gelatinbladen och lägg dem i en liten kastrull. Smält dem sedan på låg värme under omrörning.
  6. Tillsätt under omrörning det flytande gelatinet i en jämn stråle till blandningen i smeten.
  7. Häll över smeten i formen och ställ in i kyl i 2 timmar.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss