Fyllning: Marshmallows

Ingredienser

200 gram marshmallows

100 gram vit choklad

4 msk mjölk

4 gelatinblad

en burk kesella vanilj

4 msk råsocker

1 dl gräddfil

3 äggvitor

 

Gör så här:

  1. Lägg marshmallows och choklad i en kastrull och tillsätt mjölken.
  2. Under konstant omrörning smält samman till en smet på väldigt svag värme. [Vattenbad?]
  3. Lägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter.
  4. Smält gelatinet över ett vattenbad.
  5. Vispa kesellan luftig och blanda i sockret, marshmallowsblandningen, gräddfilen och gelatinet.
  6. Vispa äggvitorna hårt, vispa ner sockret, lite i taget.
  7. Vänd försiktigt ner i smeten och häll alltsammans i en springform och ställ i frysen i 3-4 timmar.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss