Fyllning: Tropicana

Ingredienser

400g färskost av philadelphiatyp

250g kesella vanilj

2dl florsocker

2½ dl Tropicana Smoothie

2½ dl vatten

3 msk gelatinpulver

 

Gör så här:

  1. Blanda vatten och gelatinpulver och låt stå och dra i 5 minuter.
  2. Värm vattnet med hjälp av ett vattenbad och rör om så att gelatinpulvret löser sig och låt detta sedan svalna något.
  3. Blanda samman färskosten, kesellan och florsockret till en smidig smet.
  4. Tillsätt smoothien och rör om.
  5. Tillsätt gelatinblandningen i en smal stråle under konstant omrörning.
  6. Häll ostsmeten över en botten och ställ in i kylskåpet minst i fyra timmar, gärna över natten.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss