Fyllning: Vit choklad

Ingredienser

200g vit choklad

500g färskost av philadelphiatyp

250g kesella

1dl socker

1dl maizena

2msk vaniljsocker

3 ägg

1dl vispgrädde

 

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smält den vita chokladen över ett vattenbad.
  3. Vispa samman färskosten med kesellan.
  4. Tillsätt socker, maizena och vaniljsocker.
  5. Vispa ner äggen.
  6. Tillsätt vispgrädden.
  7. Rör ner den smälta chokladen
  8. Rör ihop till en smet och häll smeten i pajformen.
  9. Grädda i ugnen i ca 40 minuter och stäng sedan av ugnen, men låt kakan vara kvar på eftervärmen i ytterligare 30 minuter.
  10. Låt kakan svalna.
  11. Ställ i kyl.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss