Fyllning: Yoghurt 2

Ingredienser

500 g färskost av philadelphiatyp

250 ml turkisk yoghurt

1½ dl strösocker

3/4 dl apelsinjuice

6 gelatinblad

1 tsk Herbies Forest berry herb krydda

 

Gör så här:

  1. Blötlägg gelatinbladen i 5 minuter.
  2. Värm juicen försiktigt i en kastrull.
  3. Krama ut vattnet ur gelatinbladen och lägg ner dem i den ljumma juicen och låt gelatinbladen smälta under omrörning.
  4. Låt svalna till den börjar tjockna lite.
  5. Vispa samman färskost, yoghurt och socker.
  6. Blanda ner juicen med färskostblandningen och rör samman till en slät smet.
  7. Bred ut smeten över botten i en springform.
  8. Ställ in i kylskåp i minst 2 timmar.

© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss