Topping: Bär med gelé

Ingredienser

4 dl  saft, utspädd

2 dl  Gelésocker Multi                                  

½ l frukt eller bär, färska eller frysta bär

 

Gör så här:

  1. Blanda saften med Gelésocker Multi i en kastrull, låt koka upp och sedan koka i ½ minut.
  2. Tag grytan från värmen och låt svalna.
  3. Lägg bären uppe på fyllningen. (Hela, halvor, skivor beroende på bärens storlek)
  4. Bred gelén över bären.
  5. Ställ in i kylskåp och låt gelén stelna.

 

Kommentar

Försök hålla samma smak på saften som frukten/bären som skall på kakan. Exempelvis jordgubbar tillsammans med jordgubbssaft eller blandsaft med jordgubbssmak, konserverade päron som skivas och päronsaft, osv.



© Copyright 2010 cheesecakes.se
Om oss |Sajtkarta |Kontakta oss